DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Ontwikkeling Telt! Festival header

Voorstel indienen


Net als vorig jaar is het festival ook dit jaar een editie voor en door de deelnemers. Doe je ook mee? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en inspirerende voorbeelden op het gebied van basisvaardigheden en/of een leven lang ontwikkelen. Beschik je over bepaalde kennis of heb je wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd waarvan iedereen op de hoogte moet zijn? Of wil je kennis uitwisselen in een actieve workshop? Heb je een best practice waarvan de rest van Nederland op de hoogte moet zijn? Laat het ons weten!

Spelregels

 • Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Je hebt de tijd tot vóór 23 mei.
 • Aan de hand van diverse criteria beoordeelt een programmaraad alle voorstellen. Je maakt meer kans als jouw voorstel aan de criteria voldoet, en je jouw voorstel duidelijk, concreet en wervend beschrijft.
 • De programmaraad beoordeelt of jouw voorstel een plek krijgt tijdens de online bijeenkomst op 22 september, of de fysieke bijeenkomst op 13 oktober.
 • Begin juni ontvang je van organisatiebureau SPITZ een terugkoppeling of je geselecteerd bent, en voor welke dag.
 • Ben je geselecteerd? Dan stemt SPITZ ook meteen allerlei praktische zaken met je af.
 • Als je een voorstel hebt in de vorm van een masterclass, college of presentatie, dan past je programma waarschijnlijk het best bij de online editie van 22 september. Wil je een interactieve workshop, uitwisseling, debat of training aanbieden? Dan sluit dat goed aan bij het fysieke congres op 13 oktober.

Criteria

 • Leven lang ontwikkelen en/of basisvaardigheden
  Het voorstel richt zich op leven lang ontwikkelen en/of het ontwikkelen/ verbeteren van basisvaardigheden. (Let op: Voorstellen gericht op andere thema’s, zoals begrijpelijk communiceren of commerciële voorstellen, met als doel verkoop van een methode of product e.d., krijgen geen plek in het programma).
 • Overdraagbaar.
  De kennis die gedeeld wordt is overdraagbaar naar andere organisaties en/of regio’s.
 • Beproefd óf innovatief
  De kennis die wordt gedeeld is solide onderbouwd, bijvoorbeeld door onderzoek of behaalde resultaten. Of het voorstel is juist innovatief, en biedt de deelnemer vernieuwende inzichten.
 • Inspirerend en activerend
  Het voorstel inspireert en activeert deelnemers om hun aanpak naar een hoger niveau te tillen.

Let op: alle communicatie loopt via de indiener. Overige betrokkenen ontvangen pas na toewijzing van het voorstel een e-mail met verwijzing naar zijn/haar persoonlijke profielpagina.

Indiener
 
 
 
 
Voorstel
Beschrijf jouw voorstel zo concreet, beeldend en wervend mogelijk. Hoe beter jij jouw voorstel beschrijft, des te groter de kans op een plek op het festival!
 
Kies eerst de werkvorm die het beste past bij jouw voorstel *
 
Mijn voorstel sluit aan bij het volgende thema *
 
 
 
 
 
 
 
Deze subthema's zijn van toepassing op mijn voorstel *
 
Afbeelding uploaden
Kies een afbeelding die het best bij je sessie past. Als je voorstel wordt geselecteerd, dan wordt deze afbeelding zichtbaar op de website.
Aanleverspecificaties: JPEG-bestand of PNG-bestand. Bij voorkeur een vierkant beeld van minstens 400 pixels hoog en breed. Bij afbeeldingen van een ander formaat wordt er een uitsnede gemaakt.
 
 
Sprekers
 
Spreker 1
 
 
 
 
Spreker 2
 
 
 
 
Spreker 3
 
 
 
 
Spreker 4
 
 
 
 
Als je alle informatie hebt ingevuld, klik je op 'Verzenden'. Je ontvangt direct een mail met daarin de ingevoerde gegevens én een uniek VOORSTEL nummer. Wil je zo vriendelijk zijn dit nummer te gebruiken als je nog aanvullingen of vragen hebt? Zo weten wij direct op welk voorstel de vraag betrekking heeft.
 
 
 
 

Chats