× Dashboard Contact Registreren Inloggen

Naar een proactieve leercultuur: lessen uit de wetenschap én praktijk

Spreker(s)
Inge van Nispen (Eelloo)

Omschrijving
Ben je op zoek naar een manier van organiseren, die enerzijds ruimte biedt voor mensen en hun ontwikkeling, en anderzijds voor optimale flexibiliteit zorgt? Ontdek een aantal belangrijke ontwerpprincipes en spelregels van een mensgericht organisatieproces, waardoor leren vanzelfsprekend wordt. Eelloo deelt graag haar kennis en ervaring over hoe organisaties medewerkers kunnen stimuleren om zich te ontwikkelen en initiatief te nemen in werk en loopbaan.
We tonen in deze sessie de ingrediënten van een succesvolle leercultuur en hoe je het werk zo kan organiseren dat het uitdaagt tot ontwikkeling.
Wat hebben mensen nodig om in beweging te komen? Hoe kunnen mensen voorbereid zijn op een toekomst, die er ineens anders uit ziet? Hoe prikkel je ieders nieuwsgierigheid om iets nieuws te leren? En hoe vergroot je het zelfvertrouwen, zodat mensen ook echt durven te experimenteren en verantwoordelijkheid nemen?

Interessant voor jou omdat
Veel organisaties willen mensen centraal stellen en leven lang ontwikkelen stimuleren. Ze zijn op zoek naar hoe je dit in de dagelijkse praktijk vormgeeft. We helpen hierbij door voorbeelden te geven vanuit de praktijk, zodat de deelnemers deze kunnen toepassen in hun eigen organisatie.

Type sessie
De Verdieping

Thema(s)
De mens centraal

Wanneer
dinsdag 20 april 2021 van 14:15 tot 15:00 uur


naar boven