× Dashboard Contact FAQs Registreren Inloggen

Leven Lang Ontwikkelen: Inspiratie uit de praktijk

Spreker(s)
Ellen Koop-Spoor (Fontys Hogescholen)

Omschrijving
Het idee van een stevige inzet op de ontwikkeling van mensen spreekt velen aan, maar er in de praktijk concreet werk van maken blijkt soms lastig. Want hoe zorg je er als werkgever en werknemer samen concreet voor dat iemand zich een leven lang blijft ontwikkelen? Hoe kun je als HRM-professional de organisatie ervan overtuigen om 'vandaag te denken aan morgen' én hier in te investeren, wanneer de effecten van LLO lastig meetbaar zijn en het tegelijkertijd nog onduidelijk is wat werkt?
Toch horen we regelmatig inspirerende voorbeelden van organisaties die de handschoen oppakken en inzetten op LLO. In opdracht van het Fontys onderzoeksthema Learning Society hebben we een achttal van deze 'Vooruitkijkers' uit Noord-Brabant gevraagd naar wat hen over de streep heeft getrokken om met LLO aan de slag te gaan, hoe ze dat aanpakken en wat hun ervaringen zijn. Hun verhalen zijn vastgelegd in de recent verschenen Inspiratiebundel "Vooruitkijkers 2020: inspirerende voorbeelden van LLO in de praktijk". In deze sessie delen we de opgedane inzichten en geven we concrete handvatten hoe je hier binnen je eigen organisatie mee aan de slag kunt.

Interessant voor jou omdat
Uit ervaring weten we dat organisaties worstelen hoe ze LLO handen en voeten geven in de praktijk. Deze verdiepingssessie biedt concrete voorbeelden hoe andere organisaties dat gedaan hebben, maar biedt tevens overkoepelende inzichten en aanbevelingen voor de praktijk. Hiermee kunnen geïnteresseerden direct aan de slag binnen hun eigen organisatie.

Type sessie
De Verdieping

Thema(s)
Kennis en innovatie

Wanneer
donderdag 22 april 2021 van 13:15 tot 14:00 uur

Downloads
[PDF] Presentatie LLO in de praktijk
[PDF] Inspiratiebundel


naar boven