× Dashboard Contact FAQs Registreren Inloggen

oZone: jij maakt het! (Hoe kennis delen en vakmanschap stimuleren écht kan werken in de praktijk)

Spreker(s)
Joyce van Dijk (A+O Metalektro)
Han de Jong (Ridder Drive Systems B.V.)

Omschrijving
In oZone, een online leeromgeving voor medewerkers in de techniek, kunnen bedrijven kennis afnemen en zelf toevoegen. Sterker nog: het kán niet alleen, het wordt ook gedaan en dat is bijzonder. Steeds meer bedrijven ontwikkelen zelf materiaal en delen dit in oZone. Waarom is dat zo belangrijk? En wat maakt dat dit lukt?

In deze sessie delen wij graag de 'oZone-factor' met jullie: tips om het proces van kennisdelen in gang te zetten en houden. Wie en wat heb je daarvoor nodig? Ons doel is dat je inzichten opdoet, waar je zelf ook weer verder mee kunt. Met óf zonder een leer- en kennisplatform.

Leeradviseur Joyce en trainer Han, werkzaam bij één van onze bedrijven, die oZone intensief gebruikt, nemen je mee in hun verhaal. Over succesfactoren, maar ook de opstartproblemen, dilemma's en verrassende opbrengsten. Dat doen we in een combinatie van een mini TED-talk, een Q&A en een interactief spel. We eindigen heel concreet met een 'what's in it for me?': Hoe kan ik kennisdelen vormgeven in mijn eigen situatie? Maak jij het?!

Interessant voor jou omdat
Omdat oZone een aantoonbaar succesvol product is, op het gebied van een leven lang ontwikkelen en de succesfactoren overdraagbaar zijn naar andere sectoren, zijn wij daarmee een inspirerend voorbeeld. We worden ook genoemd op de website van de SER als voorbeeld op het gebied van leven lang ontwikkelen.

Type sessie
SPOT ON

Subtype sessie
Digitale workshop

Thema(s)
Kennis en innovatie

Wanneer
donderdag 22 april 2021 van 12:15 tot 13:00 uur

Downloads
[PDF] Tips kennis delen en vakmanschap vergroten

De workshops en statafelgesprekken hebben een interactief karakter en hierdoor een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!


naar boven