× Dashboard Contact FAQs Registreren Inloggen

Wat voor onderzoek wil je in de toekomst zien over het thema basisvaardigheden?

Spreker(s)
Zsuzsa Kovács (Movisie/Expertisepunt Basisvaardigheden)

Omschrijving
Het Expertisepunt Basisvaardigheden coördineert een landelijke onderzoeksagenda rondom basisvaardigheden met jaarlijkse speerpunten die aansluiten op vragen, leemtes en behoeften vanuit de praktijk. Daarom wordt de onderzoekagenda in gesprek met het werkveld samengesteld. Met deze onderzoekagenda zetten wij thema's op de kaart die extra aandacht verdienen. Ben je ervaringsdeskundige, welzijnsprofessional, taalhuiscoördinator, docent, beleidsmedewerker, werkgever of onderzoeker? Wij ontvangen graag je input voor de onderzoeksagenda: denk hierbij aan waar je tegenaan loopt en waarover jij kennis nodig hebt om het verschil te maken voor personen met beperkte basisvaardigheden.

Interessant voor jou omdat
Het Expertisepunt Basisvaardigheden wil graag in gesprek gaan met verschillende betrokkenen die in hun werk of op een andere manieren te maken hebben met mensen met beperkte basisvaardigheden. Heb je ideeën en kennisvragen die je met ons wilt delen zodat jij aan onze onderzoekagenda bijdraagt? Meld je aan!

Type sessie
Statafelgesprekken

Thema(s)
Kennis en innovatie

Wanneer
donderdag 22 april 2021 van 14:30 tot 15:00 uur

De workshops en statafelgesprekken hebben een interactief karakter en hierdoor een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!


naar boven