× Dashboard Contact FAQs Registreren Inloggen

Hoe digitaal ben jij?

Spreker(s)
Iris Koolen (I.AMDIGITAL)

Omschrijving
Begin 2020 zijn wij de organisatie I.AMDIGITAL gestart. Wij geloven dat iedere professional digitale basiskennis nodig heeft om gezonde groei te realiseren en voorbereid te zijn op de toekomst. Hier ligt echter een gab. Meer dan de helft van de beroepsbevolking heeft bijscholing nodig op digitale vaardigheden. Er is behoefte aan een schaalbare oplossing voor scholing.
I.AMDIGITAL is een opleidingsprogramma voor professionals gericht op digital bewustzijn en digitale vaardigheden. De insteek is positief en laat zien hoe technologie iedereen kansen biedt. I.AMDIGITAL biedt doelgroep en sectorspecifieke leerlijnen, waarbij verschillende interventies worden ingezet zoals een scan, online modules, escapebox, bootcamps en workshops. De aanpak is schaalbaar, I.AMDIGITAL heeft daarom als ambitieus doel om binnen drie jaar één miljoen professionals klaar te stomen voor de digitale transformatie.
In de sessie delen graag we onze aanpak en ervaringen. Bovendien ontvangen we graag inspiratie hoe we ook andere sectoren kunnen bereiken en nieuwe samenwerkingen kunnen aangaan om de doelstelling te halen.

Interessant voor jou omdat
Onze aanpak werkt het beste in samenwerking met partners. Wij ontwikkelen content en zoeken partners die bereik hebben binnen een sector. Op deze manier kunnen we samen leerlijnen opzetten en uitzetten naar de doelgroep, om professionals digitaal vaardiger te maken.

Type sessie
SPOT ON

Subtype sessie
Digitale workshop

Thema(s)
Kennis en innovatie

Wanneer
donderdag 22 april 2021 van 13:15 tot 14:00 uur

Downloads
[LINK] I.AMDIGITAL trailer
[LINK] I.AMDIGITAL website
[PDF] I.AMDIGITAL presentatie

De workshops en statafelgesprekken hebben een interactief karakter en hierdoor een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!


naar boven