× Dashboard Contact FAQs Registreren Inloggen

Expertmeeting De Valideringskamer

Spreker(s)
Marije Vermeulen (Libereaux)

Omschrijving
Tegen de achtergrond van de Skills Revolutie, wordt het zicht op en gebruik van vaardigheden steeds belangrijker. Door eerst te waarderen over welke kwaliteiten iemand beschikt en deze af te zetten tegen gewenste vaardigheden (uit een andere rol of werkomgeving), ontstaat een beter startpunt voor verdere ontwikkeling. Het rendement is hierbij hoger dan slechts het aanbieden van een opleiding of cursus. Om tot dit startpunt te komen, gaat De Valideringskamer in op de meest actuele vormen van valideren. Naast praktijkvoorbeelden gericht op werkenden, maar ook werkzoekenden, wordt ingegaan op instrumenten zoals het Ontwikkelportfolio of paspoort voor werk. De rode draad in deze expertmeeting is de andere kijk op inzetbaarheid en hoe dit te gebruiken is voor verdere ontwikkeling.

Interessant voor jou omdat
De andere kijk op inzetbaarheid neemt afscheid van het rigide systeem, waarin diploma's bepalend zijn of iemand geschikt is voor een functie. De Valideringskamer neemt hier afscheid van en geeft een oplossing voor de huidige en toekomstige uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Type sessie
Statafelgesprekken

Thema(s)
Kennis en innovatie

Wanneer
donderdag 22 april 2021 van 13:30 tot 14:00 uur

De workshops en statafelgesprekken hebben een interactief karakter en hierdoor een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!


naar boven