DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen
Ontwikkeling Telt! Festival header

Slim samenwerken loont, maar hoe doe je dat?

Spreker(s)

Janine Baal (Expertisepunt Basisvaardigheden/Stichting Lezen en Schrijven)
Jorrit Hoekstra (AlliantiePartners)

Omschrijving

Samen werken is cruciaal. Samenwerking loopt niet altijd zoals je hoopt. Het bureau AlliantiePartners heeft in 2021 enkele webinars georganiseerd met het werkveld volwasseneneducatie om te achterhalen wat er goed gaat en wat er beter kan op het gebied van samenwerking. In deze interactieve werksessie delen we de belangrijkste ontwikkelpunten die organisaties hebben ervaren en verbeterpunten waar zij mee aan de slag zijn gegaan en koppelen we dit aan theoretische onderbouwing. Jij gaat als deelnemers vervolgens in gesprek over hoe je deze inzichten in je eigen werk kunt toepassen. Zo leer je een betere samenwerkingspartner te zijn en meer rendement te halen uit je samenwerkingen.

Sta jij ook open voor samenwerking? En wil jij leren hoe je een betere samenwerkingspartners kunt zijn? Kom dan naar onze werksessie!

Interessant voor u omdat

1) Kennisdeling en inzicht: wat moet ik weten om professioneel samen te kunnen werken?

2) Samenwerkingsmindset ontwikkelen: hoe doe je dat?

Meer zelfbewust en zelfverzekerd aangaan van samenwerkingen door: inzicht en reflectie op de dynamiek van samenwerking, beoordelen van een samenwerking en betrokkenheid van jezelf en jouw organisatie in samenwerkingsrelaties.

Type sessie

Interactieve werkplaats

Thema(s)

Succesvol samenwerken

Subthema's

Samenwerken

Wanneer

donderdag 13 oktober 2022 van 11:00 tot 12:00 uur

Chats